Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Vaše nejčastější dotazy k naší nabídce na náš zákaznický servis:

 

Nejčastější dotazy

 

Dotazy doprava zboží

 

Dotazy povrchová úprava

 

Dotazy montáž

NOVINKY

arr3Nově v nabídce e-shopu pouze naše vlastní výrobkyNově je náš internetový obchod zaměřen výhradně na vlastní výrobky naší tesařské firmy, do nabídky... arr3Máme nový věrnostní systém!V letošním roce náš e-shop slaví své 10. narozeniny. U této příležitosti jsme spustili pro naše...

KONTAKTY

Tesařství Rudolf Ceplecha
Politických vězňů 50
345 62 Holýšov
tel: +420 774 418 219
tescep@tescep.cz
Nedovolali jste se na nás?
Naplno makáme ale co nejdříve vám zavoláme zpět.

Najdete nás na facebooku

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

ANKETA

Jak jste spokojeni s našimi službami?

Velice moc 34% Strašně moc 19% Nemnoho 21% Vůbec 26%

» Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou u nás uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka vymazat z naší databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě.

Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží. Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli prodejny.